Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Ανασκόπηση για την μέχρι τώρα σεζόν.

Στη σημερινή δημοσίευση θα γίνει μία ανασκόπηση της σεζόν μαζί με τον Τάσο μέλος του γκρουπ των Ελλήνων οπαδών της Σάντερλαντ στο facebook. Οι ερωτήσεις που του τέθηκαν είχαν γίνει μεσούσης της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου οπότε μην παραξενευτείτε με μερικές από αυτές.

- Πως έγινες υποστηρικτής της μεγαλύτερης ομάδας του νησιού;

Τάσος: Aπό τη δεκαετία του 80 λόγω ονόματος αλλά και από το 1992 και τον τελικό του FA CUP απέναντι στη Λίβερπουλ.


- Ποια είναι η πιο όμορφη ανάμνηση που έχεις από τη Σάντερλαντ;

Τάσος: H  σεζόν 1998-99  (105 ΒΆΘΜΟΙ - ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ) αλλά και οι δύο επόμενες σεζόν που 1999 -00, 2000-01  (PHILLIPS   etc)  όπου κατά τεκμήριο παίξαμε την καλύτερη μπάλα .


- Με τα τωρινά δεδομένα πόσο αισιόδοξος είσαι ότι η ομάδα μπορεί να σώσει την κατηγορία;

Τάσος: Θεωρώ ότι φέτος δεν θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Αν και έχουμε επιβιώσει σε πιο δύσκολες καταστάσεις έχω  την αίσθηση ότι δεν θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε στη βαθμολογία ομάδες όπως η Πάλας & η  Μίντλεσμπρο. Απαιτούνται 22-24 ΒΑΘΜΟΙ ακόμη (δύσκολο να πετύχουμε 7 νίκες) και δεν είναι εφικτό με βάση την εικόνα της ομάδας.


- Αν βρεθούν λεφτά για μεταγραφές, με την προυπόθεση ότι δεν φεύγει κανείς, σε ποιες θέσεις θεωρείς ότι πρέπει να ενισχυθούμε την τωρινή μεταγραφική περίοδο.

Τάσος: Στο κέντρο της άμυνας θέλουμε μία πιο αξιόπιστη λύση


- Ο Μόγιες και ο Μπέιν δήλωσαν ότι για να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές πρέπει πρώτα να πουλήσουμε κάποιους δικούς μας. Ποιους παίκτες θα έδινες για να αυξηθεί το μπάτζετ;

Τάσος: PICKFORD,  RODWELL, KIRCHHOFF,  JONES.


- Ποιους παίκτες έχεις ξεχωρίσει και από ποιους είσαι δυσαρεστημένος φέτος;

Τάσος: Ο Ανιτσέμπε μας έχει βοηθήσει σε κάποιους αγώνες (δυστυχώς δεν έπαιξε από την αρχή της σεζόν - θα ήταν στήριγμα δίπλα στον Ντεφόε),ο Γουότμορ ήταν καλός μέχρι τον τραυματισμό, ο Γιανουζάι δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, ο Καζρί ανεξήγητα δεν είναι βασικός (μόνο ο Μόγες ξέρει γιατί -  πέρσι ήταν ο παίκτης κλειδί στο β ΄γύρο.)


- Ένας παίκτης ο οποίος έχει ξεχωρίσει είναι ο Πίκφορντ. Ποιο θεωρείς ότι είναι το ταβάνι του;

Τάσος: Έχει προοπτικές και μπορεί να αγωνιστεί και σε μεγαλύτερο σύλλογο.


- Μετά από μία άσχημη αρχή το δίδυμο Τζιλομποτζί - Κονέ έχει βελτιωθεί. Πιστεύεις ότι μπορούμε να τους εμπιστευτούμε για τη συνέχεια της χρονιάς;

Τάσος: Χρειάζεται ενίσχυση στο κομμάτι αυτό.


- Αρχικές εντυπώσεις για τον Μόγιες;

Τάσος: Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει στήριξη σε κάθε προπονητή μέχρι να δείξει το έργο του. Δείχνει ότι έχει εμμονές με κάποιους παίκτες -ορισμένες αλλαγές είναι ανεξήγητες στη διάρκεια του αγώνα παρόλα αυτά εκείνος έχει  εικόνα για το τι μπορεί να προσφέρει κάθε παίκτης.


- Πόσο γέλασες όταν άκουσες ότι η Γουέστ Χαμ πρόσφερε 6 εκατομμύρια για το Ντεφό και περίμενε θετική απάντηση;

Τάσος: ΝΟ COMMENT.


- Θες να συμπληρώσεις κάτι το οποίο δεν έχει ερωτηθεί; 

Τάσος: Νομίζω ότι η σεζόν στράβωσε από το καλοκαίρι από τη φυγή του Σαμ Αλαρντάϊς (ήταν λίρα εκατό αυτός ο προπονητής για την ομάδα μας) και φθάσαμε στα τέλη Αυγούστου να ψάχνουμε για παίκτες.
2)Θεωρώ ότι η ομάδα δεν βγάζει το πάθος που υπήρχε πέρσι στο β γύρο.
3)Δίνουμε σε κάθε αντίπαλο υψηλά ποσοστά κατοχής στον αγώνα (πάντως είμαστε μπαρουτοκαπνισμένοι σε ματς επιβίωσης).
4)Κάτι τελευταίο   - Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για τα οικονομικά της ομάδας (εσείς ασχολείστε περισσότερο με αυτά τα θέματα) αλλά δε γίνεται κάθε χρόνο να έχουμε τα ίδια λάθη σε επιλογές προσώπων.
5) Η ιστορία της ΟΜΆΔΑΣ μας είναι πολύ μεγαλύτερη από ομάδες όπως  ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ,ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ, ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ, ΣΤΟΟΥΚ,ΣΟΥΟΝΣΙ,ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ  οι οποίες με στοχευμένες κινήσεις μένουν στην κατηγορία.
6)Θα ήθελα σαν φίλαθλος της Σάντερλαντ να έχουμε μία πιο εύκολη παραμονή στην κατηγορία και να μη  ζούμε κάθε χρόνο το ίδιο έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου