Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Sunderland - Crystal Palace: Ανάλυση του αντίπαλου.

Η αναμέτρηση με την Crystal Palace πλησιάζει και στη σημερινή ανάρτηση θα ρωτήσουμε τον Γιώργο, ο οποίος είναι διαχειριστής της σελίδας "Crystal Palace Greek Supporters" να μας πει κάποια λόγια για την ομάδα του και να μας βοηθήσει να μπούμε στο κλίμα του αγώνα από πλευράς των αντιπάλων μας. Ας ευχαριστήσω λοιπόν τον Γιώργο για την συμμετοχή του και ας περάσουμε κατευθείαν στις ερωτήσεις που του τέθηκαν.

- Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Καταρχάς πως έγινες οπαδός της Crystal Palace; 

Υποστηρίζω την Crystal Palace από τα λυκειακά μου χρόνια , η αγάπη μου για το αγγλικό ποδόσφαιρο αλλά και την πόλη του Λονδίνου με έκανε να θέλω να υποστηρίζω μία εναλλακτική ομάδα , διαφορετική από τις μεγάλες δυνάμεις αλλά παράλληλα ξεχωριστή.
Καθοριστικό ρόλο έπαιξε και ο πατέρας μου που στις σπουδές του στη Μ. Βρετανία ήταν οπαδός της Palace.


- Η περσινή εικόνα της Crystal Palace μας μπέρδεψε είναι η αλήθεια. Από εκεί που η ομάδα σου κυνηγούσε Ευρώπη στον πρώτο γύρο, έφτασε κοντά στις θέσεις του υποβιβασμού στο τέλος του πρωταθλήματος. Ποιες θεωρείς ότι είναι οι δυνατότητες της ομάδας και ποιος είναι ο φετινός στόχος;

Η περσινή πορεία της Crystal Palace ήταν πολύ περίεργη και θα μπορούσαμε να πούμε έως και κυκλοθυμική. Πορεία Ευρώπης μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων και μετά ο κατήφορος. Η εικόνα ήταν τραγική έως το τέλος του πρωταθλήματος και ο στόχος ήταν η σωτηρία.
Φέτος , καινούργια χρονιά , νέες φιλοδοξίες. Πρέπει να κρατήσουμε τον περσινό πρώτο γύρο σαν οδηγό και τον δεύτερο γύρο ως ένα πάθημα που μας έγινε μάθημα.
Όσο για τον στόχο , θα έλεγα μια αξιοπρεπέστατη σεζόν , χωρίς ακραία σκαμπανεβάσματα , ηρεμία και ό,τι καλύτερο. Η ομάδα και το ρόστερ της μπορεί με τις κατάλληλες συγκυρίες και έξοδο στην Ευρώπη.


- Πόσο ικανοποιημένος είσαι από τις φετινές μεταγραφές;

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις φετινές μεταγραφές , ηχηρά ονόματα ήρθαν στην ομάδα με εμπειρία και θέληση. Με σωστή χημεία και καλά αποδυτήρια γρήγορα θα αποδώσουν στο μέγιστο.

- Η μεταγραφή του Μπεντέκε κόστισε την παραμονή του Μπολάσι. Πως κρίνεις την απόφαση αυτή; 

Η μεταγραφή του Μπεντέκε ήταν πολύ σωστή κίνηση διότι με τα χρήματα που ήρθαν στα ταμεία από τη μεταγραφή του -πεσμένου αγωνιστικά- Μπολάσι , η Πάλας έδωσε λύση στο πάγιο θέμα της με το σκοράρισμα των επιθετικών της.

- Θα φύγει πριν την παρέλαση ο Pardew ή υπάρχει ακόμα εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του;  

Ο Pardew είναι ένας έμπειρος τεχνικός ο οποίος έχει φέρει την ομάδα σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Ξέρει πως να κάνει την ομάδα να πρωταγωνιστεί. Η γνώμη μου είναι πως οι προπονητές δεν πρέπει να αλλάζουν εύκολα και σύντομα , έχει δεθεί με την ομάδα , ο κόσμος τον εκτιμάει και αυτό φάνηκε στον περσινό δεύτερο κακό γύρο.

- Υπάρχει κάτι που να σε ενθαρρύνει ή να σε προβληματίζει για τον μεταξύ μας αγώνα είτε αυτό είναι η φόρμα κάποιου ποδοσφαιριστή, το σύστημα του προπονητή, κάποιος τραυματισμός κλπ.

Με ενθαρρύνει το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα ερχόμαστε από νίκη με 4-1 επί της Στόουκ και η ψυχολογία είναι καλή. Επίσης ο Μπεντέκε είναι ζεστός και έτοιμος για την πρόκληση αυτή. Με αποθαρρύνει το γεγονός ότι ο Πάπε Σουάρε είναι εκτός και ο Σκοτ Νταν χτύπησε στο παιχνίδι κυπέλλου.
 

- Αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουνε μία τάση οι ντεφορμέ και γενικά οι παίκτες που δεν περιμένει κανείς να σκοράρουν εναντίων μας, να πάω να ποντάρω στον Γουίκχαμ να βάλει 2 γκολ; 

(γελιο) Στην Αγγλία όλα γίνονται.. 

- Ποιον παίκτη θα ήθελες από το ρόστερ της Σάντερλαντ;

Μου αρέσει πολύ ο αμυντικός Παπί Τζινομποτζί , ψηλός γεροδεμένος και ταλαντούχος.

- Κάνε μας και μία πρόβλεψη του σκορ.

Δεν θα προτρέξω σε πρόβλεψη γιατί το ματς θα είναι αμφίρροπο. Να δούμε ένα πολύ ωραίο ματς και ας νικήσει ο καλύτερος.
Σε ευχαριστώ πολύ για τη συνέντευξη
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου