Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Και τώρα τι μέλλει γενέσθαι; (μέρος 2 από 2)

Το 2ο μέρος των προβλέψεων μας για τους μέσους και τους επιθετικούς που αγωνίστηκαν με την φανέλα της ομάδας μας την περσινή χρονιά είναι έτοιμο. Θέλω όμως να ενημερώσω ότι δεν έβαλα όλους τους παίκτες γιατί είτε έχουμε μάθει για το μέλλον τους είτε πρόκειται για ποδοσφαιριστές που προέρχονται κυρίως από την δεύτερη ομάδα και έχουν ελάχιστες συμμετοχές οπότε δεν μπορούν να κριθούν με αυτά που έχουμε δει.
Πιο αναλυτικά όμως οι Larsson, Anichebe, Kirchhoff, Pienaar, Buckley και Defoe φύγαν ως ελεύθεροι και με δανεισμό/μεταγραφή ο Borini. Όσον αφορά τους δανεικούς ο Januzaj πήγε στην Σαραγόσα με 10 εκ. (έχουν ξεφύγει τα ποσά..) και ο Denayer με τις δηλώσεις που έκανε αποκλείεται να έρθει φέτος σε εμάς.
Για τους νεαρούς παίκτες υπάρχει η πεποίθηση ότι οι Asoro, Maja και Honeyman θα πάρουν χρόνο φέτος αλλά δεν έχουμε δει αρκετά από αυτούς για να ξέρουμε τι να περιμένουμε.
Πάμε λοιπόν τώρα στις προβλέψεις για τους μέσους και τους επιθετικούς.

ΜΕΣΟΙ

#6, Lee Cattermole - 9 εμφανίσεις (8 στο πρωτάθλημα και 1 στο League Cup)-
Μας αρέσει;
Catts+Championship = LFE. Ιδανικό φιτ για την κατηγορία, θα τρελάνει κόσμο.
Είναι εφικτό να μείνει;
Ο αρχηγός ήταν, είναι και θα είναι εδώ!
Πιθανό σενάριο.
Δυσαρεστημένος ο Barry από την περσινή χρονιά όπου έπαιξε μόλις 9 παιχνίδια φέτος θα κάνει τη ρελάνς, θα παίξει 40 γεμάτα παιχνίδια κάνοντας ρεκόρ με τις 23 κίτρινες κάρτες που θα πάρει.

#8, Jack Rodwell -23 εμφανίσεις (20 στο πρωτάθλημα και 3 στο League και FA Cup)-
Μας αρέσει;
Για να τον κάνουμε γαμπρό, γιατί όχι; Για να τον κάνουμε ποδοσφαιριστή είναι άλλη κουβέντα, πιο δυσάρεστη..
Είναι εφικτό να μείνει;
Δυστυχώς δεν είναι εφικτό να φύγει.
Πιθανό σενάριο.
Το καλό είναι όταν δεν έχεις απαιτήσεις από κάποιον τότε δεν μπορεί να σε στεναχωρήσει.

#10, Wahbi Khazri -23 εμφανίσεις (21 στο πρωτάθλημα και 2 στο League Cup)-
Μας αρέσει;
Έναν τίτλο που θα μπορούσαμε να βάλουμε στην περσινή χρονιά είναι "Γιατί ρε μαλάκα δεν βάζει τον Καζρί μέσα;"
Είναι εφικτό να μείνει;
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να μείνει σε σχέση με πριν από ένα μήνα, όπου φαινόταν σχεδόν σίγουρη η αποχώρηση του. Και πάλι όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Πιθανό σενάριο.
Γυρίζει στη Γαλλία, κάνει μια πολύ καλή χρονιά και παίρνει μεταγραφή για ομάδα της Premier League με τα τριπλάσια λεφτά απ' ότι τον δώσαμε.

#17, Didier N'Dong -33 εμφανίσεις (31 στο πρωτάθλημα και 2 στο League Cup)-
Μας αρέσει;
Ήταν ο καλύτερος παίκτης του κέντρου πέρσυ. Είναι ακόμα άγουρος ειδικά με τη μπάλα στα πόδια αλλά καταπίνει χιλιόμετρα μέσα στο γήπεδο.
Είναι εφικτό να μείνει;
Δεν έχει ακουστεί τίποτα για αυτόν οπότε αναμένουμε να μείνει.
Πιθανό σενάριο.
Κάνει εξαιρετική σεζόν αλλά αναγκαζόμαστε να τον πουλήσουμε για να βρούμε ρευστό για τα χρέη και το καινούργιο συμβόλαιο του Rodwell, το οποίο θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του νησιού.

#19, Paddy McNair -12 εμφανίσεις (9 στο πρωτάθλημα και 3 στο League Cup)-
Μας αρέσει;
Δεν ξέρουμε ακριβώς τι παίκτης είναι. Τον έχουμε δει να παίζει σαν σέντερ μπακ, αμυντικό χαφ, box-to-box, στα πλάγια και η αλήθεια είναι ότι δεν εντυπωσίασε πουθενά. Πριν τον τραυματισμό του φάνηκε να ανεβαίνει παίζοντας στα άκρα συγκλίνοντας αρκετά αλλά το δείγμα ήταν μικρό. Όσον αφορά το πότε επιστρέφει ενώ περιμέναμε κατά τις αρχές Αυγούστου, η αποθεραπεία του δεν πήγε όπως έπρεπε, έκανε εγχείρηση και τώρα λογικά θα τον δούμε από Οκτώβρη.
Είναι εφικτό να μείνει;
Ναι.
Πιθανό σενάριο.
Ο Grayson δεν βιάζεται να τον εντάξει στα αγωνιστικά πλάνα του και γίνεται "η καλύτερη (εσωτερική) μεταγραφή του Γενάρη".

#24, Darron Gibson -12 εμφανίσεις (12 πρωτάθλημα)-
Μας αρέσει;
Έχει να κάνει γεμάτη σεζόν από τότε που ο Μόγιες ήταν στην Έβερτον. Πλέον έχει πατήσει τα 30 οπότε υπάρχουν αμφιβολίες για το πώς θα παρουσιαστεί.
Είναι εφικτό να μείνει;
Ναι.
Πιθανό σενάριο.
Χάνει το 50+ % των αγώνων από τραυματισμούς και σιχτιρίζουμε γιατί δεν έχουμε αντικαταστάτη με τα στοιχεία του.

#46, Lynden Gooch -14 εμφανίσεις (11 πρωτάθλημα και 3 στο League Cup)-
Μας αρέσει;
Έδειξε συμπαθητικά στοιχεία φέτος για πρωτοεμφανιζόμενο παίκτη. Δείχνει να έχει μία συμπαθητική τεχνική, μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις από το κέντρο και μπροστά και είναι ακόμα σε νεαρή ηλικία (21). Στηρίζουμε.
Είναι εφικτό να μείνει;
Ανάλογα με τις κινήσεις που θα γίνουν υπάρχει το σενάριο του δανεισμού για να πάρει παιχνίδια. Προς το παρόν όμως, αυτό δεν δείχνει να συμβαίνει.
Πιθανό σενάριο.
Προσφέρει ενέργεια ερχόμενος κυρίως σαν αλλαγή, φαίνεται ΟΚ για τα δεδομένα της κατηγορίας.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

#14, Duncan Watmore -17 εμφανίσεις (14 πρωτάθλημα και 3 στο League Cup)-
Μας αρέσει;
Φυσικά και μας αρέσει. Είναι φιλότιμος, τρέχει ακατάπαυστα και τεχνικά δεν είναι όσο κακός πίστευα ότι ήταν σε σχέση με τις πρώτες φορές που τον είδα, έχει όμως ένα θέμα με το κοντρόλ που του ψιλοφεύγει. Πέρσυ εκεί που φαινόταν ότι είχε ξεψαρώσει ήρθε ο σοβαρός τραυματισμός που θα τον κρατήσει εκτός μέχρι και τις πρώτες αγωνιστικές της Championship.
Είναι εφικτό να μείνει;
Να κλείσει την καριέρα του εδώ πρέπει.
Πιθανό σενάριο.
Θα κλείσει τη χρονιά με 8+ γκολ και 5+ ασίστ παρόλο που δεν θα είναι έτοιμος για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

#;, Jeremain Lens -2 εμφανίσεις (2 στο πρωτάθλημα)-
Μας αρέσει;
Είναι παικταράς, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό.
Είναι εφικτό να μείνει;
Όταν πέρσυ δήλωνε ότι προτιμώ να πέσει η Σάντερλαντ για να φύγω πιο εύκολα, θα περίμενε κανείς να υπάρχει θέμα αυτή τη στιγμή. Παρόλα αυτά εμφανίζεται όπως πρέπει σαν επαγγελματίας, προπονείται με την ομάδα, παίζει στα φιλικά και μάλιστα με πολύ καλή απόδοση. Δείτε για παράδειγμα την γκολάρα του απέναντι στην Bradford που ξεκινά στο 0:52.
Πιθανό σενάριο.
Πάνε οι Τούρκοι της Φενέρ να πάρουν στο τζάμπα τον Lens τη στιγμή που έχουν δώσει για τον κάθε απιθανόπουλο τρελά λεφτά. Τι να τους πεις.. ΔΩΣΤΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΡΕΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου